Detalles de la compañía
  • Global Union Co.,Ltd.

  •  [Zhejiang,China]
  • Tipo de Negocio:Agente , Distribuidor / mayorista , Fabricante
  • Main Mark: Américas , Asia , caribe , Europa del este , Europa , medio Este , norte de Europa , Oceanía , Europa occidental , En todo el mundo
  • Exportador:91% - 100%
  • certs:CE, ISO9000
  • Descripción:Tope de puerta TPR,Puerta parada amarillo,Tope de puerta magnético
Global Union Co.,Ltd. Tope de puerta TPR,Puerta parada amarillo,Tope de puerta magnético
Inicio > Lista de Productos > Artículos del dólar > Bloque de tope de la puerta de su casa

Bloque de tope de la puerta de su casa

Compartir:  
    Precio unitario: 0.35~0.8 USD
    Tipo de Pago: T/T,L/C,D/A,D/P,Western Union
    Incoterm: FOB
    Cantidad de pedido mínima: 5000 Piece/Pieces
    Plazo de entrega: 30 días
  • Mr. Daniel Wu

Información básica

Modelo: 2001641

Información adicional

Paquete: caja de color

productividad: 1000000

Marca: GLOBALUNION

transporte: Ocean,Land,Air

Lugar de origen: China

Capacidad de suministro: full capacity

Certificados : can pass

DDescripción

regleta de tope de puerta

1) Hecho en China

2) Delievery rápido

3) Respetuoso del medio ambiente


door stop strip
We Provide:
1.Quality Proudcuts
2.Excelent service
3.competitive price
4.prompt delievery
We are looking forward to building cooperation based on mutual benefits


2001641


Nuestra ventaja:


600 personas trabajan junto con de experiencia más de 15 años.


cubierta de 200 millones de dólares al año más de 120 países.


8000 metros cuadrados showroom


exposición del artículo 100000pcs


14000 m2 almacén


manfactures de buena cooperación 3000


Nuestra promesa:


Ofrecer el precio más bajo a nuestros clientes


Asegúrese de que la excelente calidad de los bienes


Entregar las mercancías con rapidez y seguridad


Realiza cooperación de ganar-ganar



Q & A

question:1 .Can you do design for us?
answer:
We have a professional designer team to help our customer do design work. 
 
question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?
answer:
We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to 
contact us.  

			
question:3.What the regular MOQ for your product?
answer:
Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more 
than 1000pcs.  

			
question:4.What\'s your payment term?
answer:
We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can 
do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us. 
 
question:5.How does your quality control?
answer:
We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we 
can do inspection service for you.  

			
question:6. If we don`t have any shipping forwarder in China, could you do this for us?
answer:
We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best 
shipping price, and have excellent service.  

			
question:7. How can we get the market information about the popular product?
answer:
You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.
  
question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?
answer:
We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the
 mold cost to you.  

			
question:9.I never come to China before, can you be my guide in China?
answer:
We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you. 
Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.  

			
question:10. I can`s speak Chinese or English, can you find one translator for me?
answer:
You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.




PRODUCTOS POR GRUPO : Artículos del dólar

Imagen de Producto
  • Bloque de tope de la puerta de su casa
Contactar proveedor
  • *Asunto:
  • *Mensajes:
    Su mensaje debe ser de entre 20 a 8,000 caracteres.

Sitio Web Mobile índice. Mapa del sitio


Suscríbete a nuestro boletín:
¡Obtén actualizaciones, ofertas especiales, grandes premios y descuentos!

MultiLanguage:
Copyright © 2019 Global Union Co.,Ltd. Todos los derechos reservados.
Contactar Proveedor?Proveed
Daniel Wu Mr. Daniel Wu
¿Qué puedo hacer por ti?
Contactar Proveedor